Several Landmarks of Lahore, Pakistan

Nampaknya x sempat nak jalan2 kat lahore neh sebab habis je meeting nanti nak balik islamabad terus kan. Hehe
Takpe lahore ngan islamabad dekat adjer dalam 1 hr flight, so anytime boleh singgah ke sini
Byk tempat menarik kat lahore neh ok. kalau tengok postcard kat hotel neh mmg masuk senarai wajib singgah untuk edition cuti2 lahore nanti. Hehe
Bila lagi kan nak menjelajah dan menikmati pemandangan negara org yg sungguh asing kat sini. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Several Landmarks of Lahore, Pakistan

  1. nampak menarik..

    Reply

  2. update2…mau baca ag..hehe..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.