Setiap Hari Minum Green Tea Di Hotel

Aku rasa green tea kat sini mcm sedap sket la rasanya
Mungkin sebab aku minum masa musim dah nak winter kot
Lagi satu kat sini green tea served dengan madu dan biji pelaga ke apa, ala biji rempah dalam nasi beryani yg kalau tergigit mmg terus x de mood nak makan lagi. Hehe
Kat sini hygiene kena jaga sket sebab tu kena minum air panas
No iced drinks la kan. Adoyai aku miss teh o ais limau la. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Setiap Hari Minum Green Tea Di Hotel

  1. nnti ko ajarla bakal bibik ko kat pakistan buatkan teh o ais limau utk ko…
    hahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.