Setiap Hari Ada Sahaja Berita Pasal Peperangan Tentera Pakistan Dengan Taliban, Terkini Operasi Tentera Terbesar Di Waziristan

untuk pengetahuan korang kat pakistan neh banyak giler ah channel local news

serius tak tipu mmg banyak giler

satellite tv kat pakistan mmg berlambak

aku nyer tv kat hotel neh ada 75 channel, semua penuh dowh

penat jari aku nak menekan remote control nak check semua channel

lagi satu aku perasan yang channel local news banyak giler

ada la dalam 20 channel kot. cukup la kot untuk population 280million kat pakistan neh kan

even ada jugak pakistani yang mempersoalkan perlu ke local channel news berlambak2 sekarang ?

latesly neh dalam berita semua keluar berita pasal pakistan fight against terrorism kat waziristan

setiap hari ada adjer suicide bombing. sampai dalam universiti pun dah kena bomb dowh

neh aku risau ni. hehe 🙂

korang tengok je lah sample berita kat atas tuh

semua pasal peperangan adjer kat sini. bila la nak aman kan

negara ni besar, cantik banyak resouces, rugi la kalau tak aman kan

macam mana la menikmati keindahan alam ciptaan tuhan kalau tak aman kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Setiap Hari Ada Sahaja Berita Pasal Peperangan Tentera Pakistan Dengan Taliban, Terkini Operasi Tentera Terbesar Di Waziristan

  1. Macammana la bro boleh keja zon perang ni. Mesti risau gile orang kat Malaysia ni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.