Setia City Mall Siap Lagi 2 Tahun Wooooo

Hehe last weekend aku singgah ke setia alam welcome centre
Korang tau apa atas meja tuh
Hehe tulah design for setia city mall kat setia alam
Akan siap lagi 2 tahun woooooo
Tak payah la masuk kl nanti kan nak shopping
Ala shah alam pun dekat woooo. Hehe
Banyak gak la rumah lauched lasy weekend. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Setia City Mall Siap Lagi 2 Tahun Wooooo

  1. wah… shah alam?
    erm.. rumah.. keter.. rumah keter..
    rumah la dulu…

    tapi bileh eh? aiyark… umur makin tua nih

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : rumah selalu akan appreciate, kereta biasanya depreciate. hehe 🙂

    Reply

  2. lagi ramai la shopaholic lepas nih 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tuh la kan. berlambak2 plak tempat shopping nanti. hehe 🙂

    Reply

  3. pembangunan bertambah pesat! adeh sekali sekala naik KL banyak perubahan berlaku. nak bawak kereta pun dah tak berani takut sesat ha3.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe kena beranikan diri jugak. hehe aku dah biasa dah jam2 neh. hehe 🙂

    Reply

  4. beli rumah dulu man!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : ya betul. sebab rumah lama woooo investment dia. hehe 🙂

    Reply

  5. huhuhu.. kene beli tu cepat-cepat.. 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : hehe lagi dua tahun maaa hehe 🙂

    Reply

  6. … pergghhh leleh la tengok development proposal tu.. (model atas meja tu power)

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe aku hengat nak angkat satu la rumah kedai tuh. hehe 🙂

    Reply

  7. hmmm baik-baik ni macam nak memulau pinangkan Shah Alam ni . . .

    Reply

  8. Menunggu Cinema yang pertama dalam Shah Alam:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge