setia alam township paper ads

hari tu masa raya tetiba aku terpandang advertisement pasal setia alam township kat shah alam. check punya check sekali aku rasa cam berkenan plak. hahahaha belum pegi sales office dah rasa cam teruja plak. hahahaha. so camner?

aku rasa kena pegi gak bila aku balik kl nih nanti.

aisey susah gak la nak cari rumah neh kan.

ehehehehe macam2 la plak kena fikir kan. hehehehe.

ni dia ads dalam paper tuh. menarik gak offer dia kan. aku dulu kat jb pun memang nak beli rumah2 sp setia. tak terfikir plak nak beli kat shah alam neh. errrr bukannya exact kat shah alam. dah nak dekat meru la sebenarnya. cheh! marketing gimmick la tuh dekat ngan shah alam.

heheheheh apa2 pun kena pegi tengok sales office dia bila balik kl neh kan…..

dan semestinya aku kena kawal nafsu. jangan terpedaya ngan rumah contoh dia nanti kan. aku neh kalau dah tengok rumah contoh neh memang boleh cair dibuatnyer. cam kes platinum hill pv8 kat sini la kan. hehehehe

kalau tengok kat bawah nih cam dekat je kan. tapi aku rasa mesti jauh nih sebenarnya kan. heheheeh

aku sebenarnya percaya kat sp setia neh. dulu kat jb dia bangunkan bukit indah memang lawa la kan. semua ok jer. so aku dah tak sabar nak balik kl neh. heheheeheh

huk aloh. selamba sempat lagi campuradukkan iklan kerja kosong dalam neh 🙂

harga dia boleh tahan gak la kan. cam murah la sebab still around rm200k kan.


hah? bayar 3% je dp? biar betul. mesti ada udang sebalik mee neh. kena check ni nanti

seb baik tak masuk pakai federal highway. jaug gak la nkve neh kan from bangsar




kena check gak show house dia nanti neh kan

live learn work play? work kl la. camner neh eh?


seb baik postcode still shah alam. sure la mbsa kan. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “setia alam township paper ads

  1. nak beli rumah ni kene hati² sket..kadang² dalam S&P tu banyak yang kita tak paham…jadi kalau nak lagi best, suruh peguam tu terangkan satu² term yang ada dalam S&P tu..huhu..

    Reply

  2. zuriaf : thanks for the advice. dah teruja nak beli nih. hehehehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge