setia alam township masterplan

mak aihhhh besar giler masterplan setia alam township by sp setia neh sebenarnya. memang development untuk 10-15 tahun neh. heheheheheh memang besar giler. so far baru bukak sket je rumah2 dia kat sana. perghhhhh cam best jer kalau beli rumah kat sini kan. hehehehehe

aisey cam dah jatuh chenta plak ngan rumah2 kat sana lar. huhuhuhuhu 🙂

click here to see the bigger masterplan okey 🙂

cun gak la brochure dia neh kan. kaler hijau daun pisang la plaks. ahaks 🙂 aku ngan adik aku plak nak belik yang kat precint 7 ngan 8 tuh. amacam ok ke eh? saper ada beli kat sini weiiii?

aku deal ngan minah ni la tadi. so far puas hati la kan. heheheeh banyak info yang dia bagi. sampaikan aku tergerak nak buat booking plak. hehehheh tak sempat tengok show house dah start buat booking. ehehehehe lagi power la setia alam neh kan. huhuhuhuhu

aku nak amik yang murraya series and then adik aku nak amik yang raddia series. so sebelah menyebelah je kan. senang la kalau family aku nak datang nanti dok satu taman je. heheheheeheh nak amik corner lot cam mahal je kan. huuhuhuh


niat di hati memang la nak amik yang saiz besar. tapi rasanya yang 20 x 65 pun dah cukup la. saper nak sedekah kat aku kalau aku amik saiz besar2 neh kan. hehhehhehe

gua cam percaya la ngan sp setia neh. hahahaha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge