Setia Alam Setia Kids Club Workshop – Cooking Design & Music Class 2009

hehe sempat lagi setia alam bagi aku flyer neh walaupun aku dah nak blah dari malaya kan

banyak siot activities kat setia alam welcome centre neh

memang setiap minggu ada je activities yang diaorang buat

aku rasa bebudak pun nanti akan tanya takde ke weekend yang takde activities. haha

aku dapat rasanya yg aku x kan sempat la dok kat setia alam neh

mungkin aku akan amik kunci, renovate apa yg patut and then sewakan je lah

adakah sudah sampai masa aku beli lagi satu rumah ?

haha boleh difikirkan jugak kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Setia Alam Setia Kids Club Workshop – Cooking Design & Music Class 2009

  1. ko nak g pakistan kan?
    aku stilll konfius ko nak g mana..
    n ko keje aper..
    huhu…

    Reply

    KNizam Reply:

    jaws : hehe aku dah ada kat islamabad pun dah ni. hehe kerja jaga duit wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. ler nak berangkat mana bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    pear : nak ke islamabad ya 🙂

    Reply

  3. lawa tu senduk2 tu…baru ramai pompuan rajin memask…haa..ha..

    Reply

    KNizam Reply:

    syin : haha semua tuh senduk hiasan dah dikaler2 ok. hehe 🙂

    Reply

  4. Eh balik dari pakistan kan leh duk situ… Kenapa tak sempat plak…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe lama lagi la. malas nak fikir haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge