setia alam – murraya 2 type link-houses

ermmmm giler kejap je aku fikir tadi. terus amik murraya 2 type link houses kat setia alam neh. cam menarik je kan. hehehehehe aku dah cakap dah kalau aku gi sales office setia alam neh sure la aku akan terus buat booking and then bayar kan. heheheeheh. nak amik unit corner lot mahal la plak. so amik intermediate la. heheheeh saper mau sedekah kat aku neh?

dia cakap garden of enchantment? iyolah tuh. hahahahhaa

janga tertipu brochures untuk murraya 2 belum keluar lagi tapi lebey kurang la ngan murraya 2 kan. heheheehe so aku snap gambar2 murraya 1 ni jelah dulu untuk tatapan aku. hahahahaha

aku suka ngan master bedroom dia yang ada corner cermin tuh kan. dah macam platinum hill pv8 plak cermin tuh kan. heheheh sure menarik la nanti neh. heheheh kalau bukak langsir sure nampak luas

ni plak layout plan dia. memang luas la dalam 1700sqft. boleh masuk 2 kereta kat porch. okeylah kan. hehehehe


ada broadband ngan alarm system? boleh caya ke nih? kalau bukan tmnet aku malas nak subscribe kan. nanti cam hampes je quality broadband dia. lupa plak nak tanya tadi la. huhuhuhuhu

la rupa2nya murraya neh nama daun curry la. ingatkan mende la murraya neh kan. huhuhuhu


1767sqft. besar siot. kalau corner lot lagi la besau!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge