Setia Alam Landscaping Competition 2009

hehe tanah sekangkang kera ada hati plak aku nak masuk

hehe tunggulah rumah siap nanti. huhu

aku rasa bagus gak la setia alam buat contest camni kan

boleh lah bagi chance rumah2 nak masuk bertanding

dapat hadiah lagi dowh. best kan

so takdelah buat landscape lawa. air terjun segala bagai

dapatlah jugak hasilnyer

tapi serius la aku memang nak nak buat garden nanti. hehe 🙂

nak buat kolam ikan koi sekali dowh !

last sekali aku bela ikan koi kat pasir gudang masa 2003

pastu setakat bela ikan2 kecil je dalam aquarium

rasa x puas la kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Setia Alam Landscaping Competition 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.