Setia Alam Healthy Vegetarian Cooking Workshop

hehe seumur hidup aku x pernah join menda2 camni

mcm best je kan. hehe 🙂

tak tahu la sempat ke idak nak tengok nyer nanti

sure ramai giler manusia neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Setia Alam Healthy Vegetarian Cooking Workshop

  1. rupe2x bro nie minat jugak bahagian masak memasak…

    saya nie bahagian food testing tu okey laaa

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe nak hidup la katakan. hehe 🙂

    Reply

  2. nak makan sedap mesti tau macamana nak masak kan?
    kadang2 tgk chef fofular masak kat tv tu senang je.
    main campak2 je da siap. (sedap tak sedap tak tau lagi)

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe nampak sedap je kat tv. lepas chef masak surelah akan jamu kawan2 dia kan. hehe 🙂

    Reply

  3. .

    Reply

    KNizam Reply:

    richard : mcm spam setitik adjer ni. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge