Setia Alam Hantar Kad Thank You La Plak. Haha :)

giler active betul la setia alam community neh

tak cukup dengan flyer or postcard every 2 weeks

sekarang dia hantar thank you card plak. hehe

dah dekat 3 bulan la aku tak menjenguk ke setia alam tuh

hehe apa dah jadi lah dengan construction site rumah aku tuh kan

aku rasa tesco sure lah dah siap. maybank ngan pizza sure siap gak

tunggulah nanti aku pi jugak la ke setia alam nanti. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Setia Alam Hantar Kad Thank You La Plak. Haha :)

  1. duit untuk beli kad n setem dah masuk dlm kos pembinaan rumah kot?? hahahhaha

    tu yg diorang ada budget nak ngantar kad2 ni.. kalo takde bajet, jgn harap la nak hanto kad. nak talipon buyers pun payah hehehe(ayat2 dengki)

    Reply

  2. aini : haha selamba la ko bersangka burok. think +ve ok. haha 🙂

    Reply

  3. Terliur betul bila tengok kawasan sebelah – yang kat Eco Park tu… Dapat sebijik banglo kat situ syoknya….

    Reply

  4. dr shah : yg eco park tuh mmg lawa giler lah. x mampu aku. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge