setia alam design your cap & trip to zoo negara :)


aktif betul la setia alam office neh ka. semenjak aku beli rumah kat sini dah banyak community activities yang setia alam buat kat sini. baru2 neh siap ada fireworks, concert mawi/adibah noor and then yang terbaru ni la. design your cap & trip to zoo negara. memang cool la. aku nyer rumah belum siap lagi tapi dah macam invitation yang aku dapat.

hehehehehe memang cool la you all suma kat setia alam!

so tadi masa aku melawat setia alam sales office nak amik s&p staff kat sana siap promote lagi acara design your own cap and trip ke zoo negara. aku malas nak join sebab zoo negara neh sebelah je ngan taman melawati. so anytime je boleh pergi. hahahahahahaahahah logik la kan. huhuhuhuhuhuh

cantik la plak decor kat depan setia alam sales office neh. rasa nak wat camni la nanti bila rumah siap 2009 nanti kan. heheheheheehe sure la kena upah kontraktor kat nurseries sg buloh tuh kan. hehehehehe bestnyer kalau dapat bela ikan2 koi balik macam kat quaters pasir gudang dulu. hehehehehee 🙂



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge