“Setem” Buah Tangan Terbaru Kabir Bhatia Bakal Muncul 30 Julai 2009 !

perghhhh ada plak tajuk filem setem kali neh

mcm cool je kan. dah la ada banyak pelakon handalan kali neh

aku mmg suka ngan kabir nyer filem

sebab teknik kamera yang cool dan lagu2 yang best dalam filem2 dia dulu

kali neh surelah akan best jugak. hehe x sabar2 nak tunggu hujung bulan neh

website setem pun gempak. cayalah kabir !

aku rasa malaysia kena ada banyak lagi filem2 berkualiti

spend la lebih sket at promo, powerful trailer, teknik foto yang gempak

surelah akan ada yang beratur beli tiket nanti kan. hehe πŸ™‚

saksikanlah trailer setem kat bawah neh ok

enjoy !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to ““Setem” Buah Tangan Terbaru Kabir Bhatia Bakal Muncul 30 Julai 2009 !

  1. wawaaahhh…menarik~~~!!

    Reply

    KNizam Reply:

    lydia : hehe mcm best je kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. Kabir Khushi Kabir Gham.. ehehe, salamm abang knizam ittewww

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : wahhhhhhhh gitu en_me ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. kabir bahtiar! aku mmg suka. suka akan teknik kameranya. keseluruhan filemnya. lihat sahajlah drama nur kasih tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : aku pun suka. teknik kamera ngan lagu2 yang cool kan. hehehe πŸ™‚

    Reply

  4. tak dpt nak tgk ….
    kena gak cari netbook ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : la tak ok lagi ke pc ko ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. dah pergi tgok kt laman web dia tadi

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe cool giler kan. best wooooo trailer dia. hehe ala2 nurkasih gitu. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. askm,
    zam,cuba ngko buat stem letak muka ngko yg mancho tu.
    pas tu ngko promote kat blog ko ni,mesti ramai org beli hehehe…
    stem 30 sen ke rm1 ke…hehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    k cik : hehe malu la kalo camtu. nanti terover glamer plak. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. filem kabir baktiar mmg berkualiti giler r…!! dari CINTA… SEPI.. dan kini SETEM..!! mesti tonton la..!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : wahhhh ko pun fanatik jugak ek. cool la πŸ™‚

    Reply

  8. mcm cool je crita ni πŸ˜€
    harap2 xde la indah khabar dr rupa haha

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe sure best. dijamin hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Cinta aku pi tengok
    Sepi pun aku pi tengok
    Nur Kasih pun aku tengok … tapi rerun kat tv3.com.my lah
    aku rasa Setem ni pun aku akan pi tengok jugak.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : perghhhhh aku semua x sempat nak tengok. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. dah best, promo pun best, layan lah πŸ™‚
    tapi ni kira genre lain lah, sebab dia buat lawak pulak.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : haah kali neh takde sedih2 lagi. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. aku dah tengok dah trailer filem nie sebelum nie…bulan tiga lepas dah masuk youtube nie….pastinya ia akan jadi filem yang melatop…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tak sabar2 plak aku nak tunggu filem2 afdlin berlakon neh. ehhe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge