Sesi Melapah Kambing Plak, Siap Tiup!

Live Update: 28 Nov ’09, 9.44pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Untuk makluman semua pakistani neh lepas sembelih kambing neh
Dia siap tiup kambing neh nak bagi kembung supaya senang dia nak melapah nanti
Melapas pakai tangan beb, main seluk2 adjer tangan dia kat kulit kambing tuh ok
1st time la aku nengok org tiup kambing, x de gambar tiup kambing sebab aku amik video pakai n97 ok
Nantilah kalau ada masa aku upload kat youtube plak. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Sesi Melapah Kambing Plak, Siap Tiup!

  1. haha..siap main tiup2 lagi ek..

    Reply

    KNizam Reply:

    titan : haha dia tiup sebab lepas tuh nak bagi senang melapah katanya hehe 🙂

    Reply

  2. cane diorang lapah pakai tangan rr? tak melekit ke? pakai pisau pun dah hangin.. haha!

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : dia main seluk2 adjer kamben nyer kulit tuh. nanti aku post pasal video dia ok. hehe 🙂

    Reply

  3. antara warga pakistan tuh ada gak yg pakai baju melayu siap bersamping yek! heh, bangga

    Reply

    KNizam Reply:

    grafique : hehe tuh orang malaysia kerja kat sini la. hehe 🙂

    Reply

  4. wah..sempoi tu….tapi kambing kat sana besar kan…spesis apa tu

    Reply

    KNizam Reply:

    akuadi : hehe x sure lah plak species apa kamben neh la. hehe 🙂

    Reply

  5. sape yg pakai sampin koleq tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    maoi : expat kita keje kat tobacco co. hehe 🙂

    Reply

  6. member aku yang bela kambing cakap,memang lapah kambing senang seluk pakai tangan jek…hoho…tak ramai yang tau.mula2 tau tu terperanjat la jugak.tang tiup tu takde pulak dia bagitau.ala kambing…

    Reply

    KNizam Reply:

    along : dia tiup sebab kata dia nak bagi senang masa seluk tuh nanti. hehe 🙂

    Reply

  7. knizam dok pehey nie. apa maksud knizam tiup? sorry lembap sikit..

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : dia buat lubang kat lutut kambing pastu dia tiup mcm tiup belon, bagi kambing tuh kembang. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.