Sesampainya di Jheel Saiful Muluk, Bergambar Sakan Tak Hengat Dunia Punya

Live Update: 10 Jul ’10, 10.33pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku boleh simpulkan yang nak dtg sini mcm bertarung nyawa sket la kan, eh bertarung nyawa banyak ok
ada sahaja halangan yang menimpa macsm glacier dan tanah runtuh disepanjang perlananan kembara ini
paling cool lepas dah naik rusty jeep sampai kat tempat kuda, baru aku perasan aku terlupa bawak sport shoes
tertinggal kat dalam kereta di hotel di naran mmg cool la
sudahnya aku kena pakai kasut kulit pakistan yang menyakitkan kaki aku, hehe apa nak buat terpaksa hehe
bila sampai atas dengan naik kuda mmg berbaloi la tengok pemandangan tasik ni kan, mmg cantek dowh
in fact aku rasa lagi lawa daripada tasik kat europe tu sebab tasikni still ada glacier lagi atas dia ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.