“Server Busy” Pop-Up Dialogue Box At Start Up ?

got this dialogue box popped-up this morning

aku hanya boleh click switch to or retry je. cheh! tahi gajah betul lah. haha

then bila aku click switch to, keluar terus start-up program aku.

not sure whether it’s a genuine resources failure or a virus

aiyaaaa kenapa lah benda2 camni boleh masuk kat start up plak

aku check start up ok plak, dah takde apa2

sapa ada solution eh ?

aku tried google. hampeh takde concrete solution la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to ““Server Busy” Pop-Up Dialogue Box At Start Up ?

  1. bro, guna vista ye? huhu

    kawaii_desu’s last blog post..being in the sky…

    Reply

  2. kawaii : yep visssttaaa

    Reply

  3. Mungkin ko kena Frame.z virus kot… Kita tembak je ok. Jgn marah… 🙂

    Jerry’s last blog post..Just moved in…

    Reply

  4. jerry : hehe tapi aku still takleh nak remove this thing. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge