Seramik Murah kat Rawalpindi Market

Live Update: 15 Nov ’09, 3.59pm MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehhe aku plan nak jalan2 adjer kat china market neh
Sekali dalam 4 kedai masuk, tengok barangan sama adjer
Tak boleh jadi neh, kena beli jugak neh. Hehe
Aku x mo beli set pinggan mangkuk lagi, nak survey dulu
Aku nak beli periuk dulu, haha sekali terbeli 5 pieces periuk ok
Very high quality pastu tebal dan berat plak tuh ok
Semua dalam 4800 rupees adjer
Kalau kat malaysia haruslah harga kat duty free neh kan. Hehe
Lepas ni bolehlah masak soup. Eh mana la plak nak carik sup bunjut ni ek. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Seramik Murah kat Rawalpindi Market

  1. sup bunjut tak de jual kat pakistan ni, kena buat manual la kalau nak.. hehe.. kami borong dr malaysia, bawak stok beberapa papn bunjut.. huhu

    Reply

  2. Another ‘heaven’ untuk cik kiah 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe mmg heaven giler ah. aku pun boleh terbeli periuk ok. hehe 🙂

    Reply

  3. beli semua ke.banyaknya duit.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe takdelah nak beli semua. tuh namanya beli kedai tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge