Senses of Malaysia Magazine – Giler Terpukau Aku Dengan Cover Dia !

haha biaslaah aku kalau pergi kedai

mesti akan terpukau dengan cover magazine

kalau harga ok aku terus beli

malas la nak baca2 free kat kedai tuh kan

bukannya apa.

karanga kalu tokei kedai haramkan segala pembacaan,

habislah kan. hehe 🙂 dosa sampai ke akhirat. hehe

– – – – –

kali neh aku terbeli magazine senses of malaysia neh

giler cun down cover dia

gambar menarik. tertarik ko mmg da bomb ! haha

aku check out contents dia pun best gak

– – – – –

bukannya apa kan

kalau nak promote malaysia, promotelah betul2 kan

jangan lah buat magazine ala2 kadar adjer

baik tak payah buat

kalau nak buat, amiklah gambar2 yang cun mcm magazine neh

hehe apa lagi kawan2 pilah kedai beli ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Senses of Malaysia Magazine – Giler Terpukau Aku Dengan Cover Dia !

  1. owner rumah ni x reti nak potong rumput ke.. penuh kemuncup.. hehehe.. abis penuh kaki seluar kalau jalan ni… tak caya tanye cameraman yang amik gambar tu.. hehe..

    tapi kemuncup pon, bila dah jadi cover magazine, bapak segala cun.. kalah bunga ros.. heheheh..

    bape hengget buku ni bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : tak sampai pun sepoloh hengget ok. hehe 🙂

    Reply

  2. die punye angel amik gambar tu memang best tul…..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tuh la kan. ni la namanya it;s not the camera, but the hand that holds the camera that matters. hehe 😉

    Reply

  3. bapak smart.. walaupun simple tp memang smart ahh..
    ni kalo aku wat design camni sure boss aku reject..
    org yg buta seni xkn tau menilai.. owwhh..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : boss ko tuh sampai mcm tuh sekali ek. zaman batu ke haper. hehe 🙂

    Reply

  4. Thanks guys! I shot that cover in gganu sometime back 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sanjit : beautiful hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge