Senses of Malaysia Magazine – Giler Terpukau Aku Dengan Cover Dia !

haha biaslaah aku kalau pergi kedai

mesti akan terpukau dengan cover magazine

kalau harga ok aku terus beli

malas la nak baca2 free kat kedai tuh kan

bukannya apa.

karanga kalu tokei kedai haramkan segala pembacaan,

habislah kan. hehe 🙂 dosa sampai ke akhirat. hehe

– – – – –

kali neh aku terbeli magazine senses of malaysia neh

giler cun down cover dia

gambar menarik. tertarik ko mmg da bomb ! haha

aku check out contents dia pun best gak

– – – – –

bukannya apa kan

kalau nak promote malaysia, promotelah betul2 kan

jangan lah buat magazine ala2 kadar adjer

baik tak payah buat

kalau nak buat, amiklah gambar2 yang cun mcm magazine neh

hehe apa lagi kawan2 pilah kedai beli ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Senses of Malaysia Magazine – Giler Terpukau Aku Dengan Cover Dia !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.