Semua Post Pasal Makan-Makan + Jalan-Jalan Carik Makan kat Malaysia = MakanMalaya.com

macam jugak semua postings pasal treasure hunt yang telah aku keluarkan dan kumpulkan dalam TreasureHuntMalaya.com, kali neh aku nak buat satu lagi blog baru…

jeng jeng jeng… drum roll ya !

tebabooommmmm !

memperkenalkan MakanMalaya.com 😎

semua postings pasal jalan-jalan carik makan kat malaysia.

blog neh still baru lagi. sila2lah ya…. hehe 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Semua Post Pasal Makan-Makan + Jalan-Jalan Carik Makan kat Malaysia = MakanMalaya.com

  1. banyak tol blog bro..

    afham’s last blog post..Birthday Means

    Reply

    KNizam Reply:

    afham : takdelah banyak sangat. ada 3 adjer. hehe 🙂

    Reply

    afham Reply:

    ok ar tue..
    sure asyuk nye income..
    huhu..

    afham’s last blog post..Afham bersama Nabil Raja Lawak Astro

    Reply

    KNizam Reply:

    blog yg dua neh baru lagi. takde ads pun. hits pun baru nak merangkak. hehe :mrgreen:

    Reply

  2. wow! blog baru lagi… banyak masa hang nak menten blog byk2 ni ek?

    syam’s last blog post..Blog Review Sempena Peraduan Bonanza di Thinker.My

    Reply

    KNizam Reply:

    syam : takdelah susah sangat. cuma kena buat posting pasal 2 benda tuh dalam blog lain adjer. hehe 🙄

    Reply

  3. kau tak buat contest kat situ ke, bagi voucher makan-makan 🙂

    azwanhadzree’s last blog post..Belajar SEO: What Is SEO?

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe nanti ar. baru lagi blog tuh. hehe byk lagi nak kena buat ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge