Semua Flight Ke Islamabad Mmg Agak Teruk Eh | Flight TG Airways

Live Update: 2 Sep ’10, 6.40am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku perasan satu je la flight tg thai airways neh kan
from kul ke bkk kemain lagi la business classnya canggih
sekali from bkk ke isb agaklah hampeh ok
mcm dah kena downgrade plak from bkk ke isb
kalau from isb ke bkk pun sama gak la kan
tapi aku rasa mmg semua flight keluar masuk pakistan
mmg akan kena downgrade dowh, rugilah ini macam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Semua Flight Ke Islamabad Mmg Agak Teruk Eh | Flight TG Airways

  1. still business class. kot ko kena naik economy, lagi haru

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : hehe kadang2 naik ekonomi la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.