Semakin Lama Semakin Niche Blog Kita … Tanpa Kita Sedari Plak Tuh… Hehe :)

korang perasan tak apa yang aku perasan

setiap hari bila kita tulis blog, kita akan perasan

kita akan perasan yang kita akan semakin meng’niche’kan blog kita

macam aku bila aku tulis blog memang aku dah set dalam kepala

nak tulis pasal jalan2 cuti2 malaysia dengan jalan2 carik makan

tapi kadang aku merojakkan jugak blog aku dengan mcm2 benda

ada it lah, ada latest newslah ada weird ramblings lah…. mcm2 ada !

tapi tanpa aku sedari memang blog aku dah makin niche ke jalan2 carik makan ngan jalan2 cuti malaysia

walaupun aku dah ada specific blog pasal jalan2 carik makan (read: makanmalaya.com) aku rasa mcm tak best kalau still tak masukkan jalan2 carik makan dalam blog neh kan

korang perasan ke ?

ke aku yg perasan … haha

korang pun aku tengok mcm tuh jugak.

mula2 mungkin korang akan merojakkan keadaan

tapi lama kelamaan korang akan semakin niche

tu sebab kadang2 aku rasa kalau…

  • korang nak tengok blog jalan2 cuti2 malaysia kita ada blog dr shah + beruang madu
  • korang nak latest info pasal emails segala2nya kita ada oh! bulan
  • korang nak feel penulisan kreatif dalam bahasa melayu yg memang bagus korang pegi je kat blog mohd ismail + megat
  • korang nak blog jalan2 carik makan korang singgah ke blog kikilulu
  • korang nak tengok kehijauan blog yang giler kentang, singgah ke topotato
  • korang nak snippets apa yang berlaku kat malaysia singgah ke blog zamztheblog rss sebelah kanan bawah nya sungguh panjang ! haha
  • korang nak darkside and penuh dengan wicked mind, tanpa segan silu sila ke noktahhitam
  • penulisan kreatif dalam english sila ke blog zakiyamani
  • blog sempoi yang entrinya pendek2 belaka tapi cool, click ke shamsul bro askar kita
  • entry yang cool dan comments yang dibalas kesemuanya, click ke blog en_me
  • kalau nak tengok it gadget dengan apa2 terkini (sampai jaw’s dropping) sila ke blog gayaruangkepelbagaian oleh chot kita
  • nak pasal wordpress design, kita ada blog bob (orang kaya ni). hehe
  • nak blog pasal komputer, pilah bersembang kat sembang komputer
  • kalau nak blog bercorak keagamaan, sila ke blog saifulislam
  • kalau nak tengok blog yang ada skill amik gambar, click ke bro chot yg bekerja di klcc
  • nak grafik blog ? kita ada saharil conteng
  • nak yang neat layout dan ada cerita pasal sap kita ke blog bro azwanhazdree
  • nak entry post2 yang gile2, kelakar dowh – sila ke blog litium online

nah !

betul kan apa yang aku cakap

aku hanya menyenaraikan sedikit sahaja bloggers otai malaysia neh. hehe

sedikit sebanyak.

semenjak dua menjak ni

korang akan perasan apa yang aku perasan

bloggers dah makin niche kan. hehe

korang google sendiri la apa maksud niche neh.

last but not least beb !

kalau korang semua nak news pasal blogger dalam satu tempat…

ala2 digg malaysia !

sila berdiri tegak.

kemudian click ke negaraku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

39 responses to “Semakin Lama Semakin Niche Blog Kita … Tanpa Kita Sedari Plak Tuh… Hehe :)

  1. Pingback: kenapa blog topo tak banyak komen??? | topotato.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.