Selamba La Aku Boleh Tertinggal Power Adapter Laptop Aku Tadi…

aku sungguh teruja nak balik rumah tengok pembukaan olimpik beijing malam ni

lepas meeting aku terus siap2 nak pack balik rumah

aku offkan semua lampu pejabat. sunyi seketika.

pastu aku rileks2 menghala ke lif. aku rasa macam ada sesuatu

bukan hantu! tapi bunyi sepatu

member aku rupanya. haha

terus ke parking basement. seorang diri memandu keluar bangunan

cuaca ok. takde la jam sangat kan jalan tadi

aku dengar hot.fm. banyak lagu best

aku tuar ke rmkl. saja je nak dengar celotek KLKL

kenangan lalu kuala lumpur ok

pastu aku beli capati. ntah kenapa aku nak makan capati malam ni

mungkin sebab nak lepak depan tibi kot. haha

bila sampai rumah. aku pasrah. kena buka gate dowh

pastu aku makan2. mandi2. tunggu2 berita

tunggu sekali nak opening beijing. x sabar2 dowh

sekali bila aku bukak laptop aku. baru aku perasan!

aku terlupa bawak balik power adapter !

natijahnya = laptop aku boleh on selama 2 jam sahaja

so kalau aku tak melawat blog korang malam ni maafkan aku

kalau aku tak sempat balas2 shoutbox, terimalah seadanya

laptop aku berhak menghibernatekan diri malam neh

mungkin nak jimat elektrik agaknye.

haha tenssioooooonnnnn dowh ! haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Selamba La Aku Boleh Tertinggal Power Adapter Laptop Aku Tadi…

  1. AHAHAHAHAAAAAAAA …. sy pernah sebaliknya…ttgl power kabel kat umah…sib baik kat opis bnyk model sama.. 🙂

    sue’s last blog post..BBQ Dinner

    Reply

  2. haha..itu saranan utk menjimatkan bil letrik umah tuh…hehe 🙂

    |1f34|-|1r3’s last blog post..It’s been a while…Oh Altantuya !!

    Reply

  3. saya pun pernah jadi camtu.. balik rumah mati kutu…

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  4. adesss…….. lama dah aku nak jengok blog nko nie, dan hari nie aku berpuas hati sebab ada kelapangan selepas aku dapat bercuti hari nie.

    Erk… aku nie dah kire ketinggalan keretapi laju, kalau nko leh slot-slotkan siket isu-isu sensasi politik melesia kat dalam blog nko nie, just utk aku ceduk masukkan at dalam blog aku…. hehehehehe. aku addkan blog nko nie dalam list aku yer? ok kalau ader persetujuan????

    miester’s last blog post..Kenapa “chewing gum” di ban-kan di Singapura?

    Reply

  5. saya pun pernah jadi camtu.. balik rumah mati kutu tahap angkasa…

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  6. Pingback: negaraku.net

  7. Asyik jaga tiang letrik, sampai terlupa benda kecil. 😀

    pening’s last blog post..Don’t defrag flash drive

    Reply

  8. sue : hehe tinggal kat umah ok lagi. kalo tinggal kat office hancus woooo. weekend plak tuh, haha 🙄

    Reply

  9. life4hire : hehe memang jimat giler tak on laptop ngan speaker. hehe 🙄

    Reply

  10. kawaii : hehe memang mati kutu. tambah2 weekend plak. haha 🙄

    Reply

  11. miester : hehe sila2 jangan segan. hehe blog ni akan diupdate setiap hari. hehe ➡

    Reply

  12. pening : hehe mana tau jaga tiang letrik eh. haha 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge