Selamat Pagi, Sarapan Di Mana ?

Hehe sarapan di mana ?
Mcm rancangan tv9 je kan
Ni aku tengah tunggu american bfast
Tapi pair ngan teh ais. Perghhhh sedap la teh dia
Mmg cool. Sedap giler. Terasa serdak teh haha
Korang sarapan ke idak ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Selamat Pagi, Sarapan Di Mana ?

  1. dimana yer nih?

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : hehe kat pj adjer sebenarnya ok. hehe 🙂

    Reply

  2. pagi2 dah ais…tak elok utk kesihatan jangka panjang…

    cesss..mak2 dah dtg berleter

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : sekali sekala k jie. dah mengidam ais neh. haha 🙂

    Reply

  3. pepagi minum ais??

    Reply

    KNizam Reply:

    dalia : haha dah ngidam. actually tadi dah minum kopi o. x puas la. hahah 🙂

    Reply

  4. hari2x sarapan kat umah je … sendiri bancuh ari…air bujang jeee

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : wahhhh sempat ko bfast kat rumah ek. aku jgn harap la. hehe 🙂

    Reply

  5. iseymen.. tersama tajuk plak kite..
    kekeke… adoi ai. tak pe la..
    ape ape pon.. memang aku akui semua live posting kat blog aku,
    sebab hang yang ajar kat aku.. thanks bro… jasamu amat dikenang..

    P/S:- same la:- http://azmanishak.com/2009/08/segmen-sarapan-di-mana/ <– 04/08/20009

    P/S2:- bulan poser ni depa tak nak buat acara berbuka bersama blogger ker? hehehe.. kalau ade jangan lupe hajak aku sekali yer~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe ko pun buat entry sama ek. cool siot! hehe 🙂

    Reply

  6. tajuk entry ko cam abby fana dlm sarapan di mana tu laa…
    sebijik!
    haha

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : haha mmg tiru abby nor fanaskova pun. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.