Selamat Pagi Islamabad, Dah Lama Takde Langit Biru Awan Gemawan Ni | Islamabad, Pakistan

Live Update: 29 Mar ’12, 9.00am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

Semenjak dua menjak ni kan langit memang sentiasa kelabu je kat bumi Islamabad ni. Ada sekali tu hujan waktu malam, ingatkan esok pagi langit biru, sekalu kelabu dan berjerebu pula. Tapi pagi ni langit kembali biru dan cerah. Cuma awan je sikit sangat. Cuaca yang best kalau nak pergi hiking ke atas Bukit Margalla di belakang sana tuh. How I wish today is Saturday lah kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Selamat Pagi Islamabad, Dah Lama Takde Langit Biru Awan Gemawan Ni | Islamabad, Pakistan

  1. Hehe.. memang, kalau hari yang cuaca cantik, memang akan wish hari tu adalah weekend or cuti umum. 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    ijan : hehehe sini x banyak awan mcm kat msia, so bila tetiba ada awan dengan langit biru, jakun kejap hehe 🙂

    Reply

  2. cantiknya gambar..cantiknya permandangan..seronoknya kalau dapat berada di situ

    Reply

    KNizam Reply:

    syam : hehehhe mai la sini hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge