Selamat Pagi Cinta (Instrumental), One Of The Best Violin Play !

masa aku blog hop aku terdengar ada satu blog main lagu neh

terus aku cari dari mana lagu neh

rupa2nya dalam ost selamat pagi cinta

best siot lagu from violin neh. aku mmg suka ngan violin

memang best. teringat violin play dalam lagu2 butterfingers ! hehe ๐Ÿ™‚

enjoy the violin music ok

best kan lagu instrumental violin neh

sedih je bunyi dia. hehe ๐Ÿ™‚

kat bawah ada trailer untuk selamat pagi cinta

confirm aku carik dvd dia lepas neh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Selamat Pagi Cinta (Instrumental), One Of The Best Violin Play !

  1. Sedih je bunyinya… ๐Ÿ™ ditambah ngan cuaca yg mendung kat luar..

    Reply

  2. btul tu bro, layan lagu-lagu camni memang feeling abes..

    tenang je jiwa..

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : hehe sekali sekala layan lagu sedih neh best gak la kan. tambah2 plak ada violin tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Lagu dalam filem nie memang best, but filem tak berapa bestlah.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe la ye ke tak best ek. baru hengat nak carik dvd dia. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. lisa surihani ker yg tido tue? hihihihi… kalo violin, aku suka lagu victory, yang ‘Bond’ main.. best, trylaa dengar..

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : hehe ye la. eh bukan la. hehe ntah la. hehe aku belum tengok lagi ceirta neh la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. tenet mcm siput ni……..berjanggut kak jie tunggu

    tak pe..pelan2..

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe internet kat melawati neh pun dah mcm sipot gak la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. bez la..sejuk je telinga mndgr..nk carik gak la dvd cte ni.hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : hehe aku paling suka tang violin tuh adjer sebenarnya. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Pergh. Syahdunye. Surelah yang tgh bercinta layan leleh lagu ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : haha yang tak bercinta pun boleh cair weoooooooooo hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. ni cite melayu kan KN??
    erm…
    aku kurang sket la nk layan filem melayu…lagi2 yg jiwa2 cemni…
    entah laa…taste masing2 kan???

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe layan kan adjer. aku suka part violin je sebenarnya ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. bro..pe tajuk lgu ni eh.bley tlg carikan x??tajuk lgu dgn nma pemain…

    Reply

    KNizam Reply:

    mean : lagu aizat rasanya. cuba google yer ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. lagu ni mmg bes..aku jarang layan cite melayu tp film ni bes jgk la drp filem melayu yg len..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    enciktat : hehe cool kan. sedap adjer dengar kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge