Selamat Mengundi Rakyat Malaysia ! Undilah Dengan Berhemah ! :)

esok adalah harinya… adakah anda drpd 10.8 juta pengundi itu  ?

pilihanraya umum malaysia ke-12 !

Selamat Mengundi Rakyat Malaysia !

Undilah Dengan Berhemah ! 🙂

setiap undi adalah rahsia, ye ke ?

takpe kita boleh check esok kan. hehe

ingat !

setiap undi adalah penting bagi masa depan negara !

hehe saya akan mengundi di….

sekolah kebangsaan sinaran budi, rawang esok 🙂

apa2 pun saya memang tabik dengan calon di bawah :

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Selamat Mengundi Rakyat Malaysia ! Undilah Dengan Berhemah ! :)

  1. Yey enche KNizam yang best itu 😀

    Cik Mun tu, kempen pakai duit sendiri tuuu, Imam Khalid dengarnya ikut seh time penamaan 😀

    Selamat mengundi 🙂

    Mr Ah Fa’s last blog post..One Of The Keys to Successful Life!

    Reply

  2. poster real ke tu weh? ha ha ha ha… aku nak pangkah beliau..

    Mohd Ismail’s last blog post..Undi untuk Malaysia, undi’lah Mohd Ismail

    Reply

  3. mr ah fa : hehehe tuh yg kagum ngan nek moon tuh 🙂

    ismail : poster betul. direct from blog beliau tau 🙂

    Reply

  4. Aku sedih….

    Sebab aku tak dapat mengundi hari ni….

    Sebab aku berada di luar negara. Dengar kata, boleh buat postal vote. Tapi kena register beberapa bulan lebih awal.

    Apa apa pun, 5 tahun lagi, aku pasti aku akan mengundi! 🙂

    Nadlique’s last blog post..Updates on my Public Mutual Investment: 8th March 2008

    Reply

  5. iye, me pernah tengok makcik tuh kat buletin utama.. siannyer dier.. gi rumah ke rumah naik basikal cabuk jer.. tapi nk jadik calon kener pakai duit kan? maner dier dapat duit itteww.. uhuhu

    en_me’s last blog post..think differently

    Reply

  6. Apa manifesto makcik tu?

    Nadlique’s last blog post..Updates on my Public Mutual Investment: 8th March 2008

    Reply

  7. nadlique : takpe cuba lagi tahun akan datang ya 🙂

    en_me : hehe tapi rasanya esok tuh makcik tuh pakai perdana plak. hehe 🙂

    nadlique : cuba check kat blog dia. click je kat gambar atas tuh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge