Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H, Maaf Zahir Batin | Eid Mubarak | Ikhlas Daripada KNizam.com | Islamabad, Punjab Province, Pakistan

ok lah aku rasa by next week ramai yang dah balik kampung. selamat2 ya 🙂

in fact weekend ni pun dah ada yang balik kampung, cuti seminggu gamaknyer

di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin

click sini kalau nak download gambar kad yg lagi besar. hoyeh!

ala kad raya2 biasa2 je atas tuh. saper kata xde pelita kalerful-powderful kat islamabad ?

– – – – – – – – –  –

buat semua pembaca tegar blog aku ni. dah lama dah aku berblog ni since 2005 lagi hehe 🙂

drive carefully masa balik raya, ingatlah orang tersayang (owh hati berbunga2 ni)

tahun ni aku beraya di islambad, pakistan. jangan risau gua macho, talak nanges punya

nanges atas tikat sejadah cukop la kan. huhu. ingat! ada malam 1000 bulan lagi ni.

– – – – – – – – – –

sedih ?

mmg la sedih dik nun, beraya jauh di perantauan, jauh daripada keluarga tersayang kan

tipu la sapa2 yg cakap dia x sedih. cuba dengar “dendang perantau” sat, mesti sedey wooooo

tapi nak buat macam mana kan, demi tugas (cewaaahhh ala2 speech rtm1 gitew)

– – – – – – – – – – – –

seminggu ni mesti sanak-saudara di kampung pun akan busy semuanya nak buat persiapan raya

aku pun kalau tak berada di islamabad, akan busy last minute shopping sana sini kan

nantikan #LiveBlog dan #LiveTweet from Rumah Malaysia di Islamabad, Pakistan pagi raya nanti !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H, Maaf Zahir Batin | Eid Mubarak | Ikhlas Daripada KNizam.com | Islamabad, Punjab Province, Pakistan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.