Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H, Maaf Zahir Batin | Eid Mubarak | Ikhlas Daripada KNizam.com | Islamabad, Punjab Province, Pakistan

ok lah aku rasa by next week ramai yang dah balik kampung. selamat2 ya ๐Ÿ™‚

in fact weekend ni pun dah ada yang balik kampung, cuti seminggu gamaknyer

di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin

click sini kalau nak download gambar kad yg lagi besar. hoyeh!

ala kad raya2 biasa2 je atas tuh. saper kata xde pelita kalerful-powderful kat islamabad ?

– – – – – – – – –ย  –

buat semua pembaca tegar blog aku ni. dah lama dah aku berblog ni since 2005 lagi hehe ๐Ÿ™‚

drive carefully masa balik raya, ingatlah orang tersayang (owh hati berbunga2 ni)

tahun ni aku beraya di islambad, pakistan. jangan risau gua macho, talak nanges punya

nanges atas tikat sejadah cukop la kan. huhu. ingat! ada malam 1000 bulan lagi ni.

– – – – – – – – – –

sedih ?

mmg la sedih dik nun, beraya jauh di perantauan, jauh daripada keluarga tersayang kan

tipu la sapa2 yg cakap dia x sedih. cuba dengar “dendang perantau” sat, mesti sedey wooooo

tapi nak buat macam mana kan, demi tugas (cewaaahhh ala2 speech rtm1 gitew)

– – – – – – – – – – – –

seminggu ni mesti sanak-saudara di kampung pun akan busy semuanya nak buat persiapan raya

aku pun kalau tak berada di islamabad, akan busy last minute shopping sana sini kan

nantikan #LiveBlog dan #LiveTweet from Rumah Malaysia di Islamabad, Pakistan pagi raya nanti !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H, Maaf Zahir Batin | Eid Mubarak | Ikhlas Daripada KNizam.com | Islamabad, Punjab Province, Pakistan

  1. Selamat hari Raya di ISB..Maaf Zahir Batin..Maaf anda ada tersalah komen ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : SHRMZB juga ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Selamat Hari Raya Bro KN. Sama2 lah kita beraya di perantauan. Tapi insya-Allah aku akan beraya aidilfitri kali terakhir di luar negara… hehe Will be FB/Twit from Taipei… Mak neng follow nakk… ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : hehe SHRMZB walaupun dah terlambat hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. ko gi beraya rumah driver ko je le

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha banyak la ko. best wooooooo raya sini. seharian dok rumah malaysia haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Salam Aidilfitri juga kt Mr. KN semoga raya ni lebih bmakne… hee..

    Reply

    KNizam Reply:

    cyte : hehe SHRMZB ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. selamat hari raya kno.. jangan sedih-sedih yer..

    Reply

    KNizam Reply:

    deb : hehe SHRMZB lambat plak check comments ni ha hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Selamat Hari Raya.. Orang Jasin sentiasa mendoakan keselamatan ko.

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe SHRMZB bro. nanti ada rezeki jumpa ko eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri di perantauan….

    Reply

    KNizam Reply:

    n : hehe SHRMZB sekali ya hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge