Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429H & Maaf Zahir Batin Kepada Semua Rakan2 Blog KNizam Artwerk !

assalamualaikum wbt !

aku rasa ramai dah start cuti isnin ini kan

ada jugak yang extreme, siap cuti esok terus. hehe

aku pun akan bercuti seminggu bermula sabtu ini

adesss duit raya tak tukar lagi lah.

kena serbu bank neh. haha

so sementara ada masa neh aku nak ucapkan :

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR BATIN

pada semua rakan2 bloggers sekalian…..

berhati2 ketika memandu pulang ke kampung halaman

ingat orang yang tersayang ok! hehe

aku akan balik jasin. mungkin akan ke pahang sekali

dan mungkin akan ke gleneagles lagi la kot. hehe

aku juga akan bercuti daripada blogging selama seminggu

kat jasin takde 3G ya kawan2 hehe

sekarang pun dah takde mood nak kerja

lagu2 raya pun dah berkumandang kan. aisey…haha

nanti la aku buat satu kad raya khas KNizam Artwerk ya ! hehe

korang balik mana raya ni ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429H & Maaf Zahir Batin Kepada Semua Rakan2 Blog KNizam Artwerk !

  1. pegi pahang…singgah la umah aku kat kuantan..hehe…

    selamat hari raya maaf zahir batin
    berhati2 di jalan raya 🙂

    amoi’s last blog post..Layan Tag Mengetag plak!!!

    Reply

  2. Selamat Hari Raya
    – maaf zahir & batin

    Kujie’s last blog post..Panduan tersedak di saat akhir

    Reply

  3. selamat2 hari raya… selamat2 hari raya…
    *kena nyanyi ok..

    btw.. walaupun x ada 3G, it will automatically switch to GPRS or EDGE dahling.. Ingat banner kat atas tuh… “hujan atau panas, atau DDOS attack sekalipun, blog ini pasti akan diteruskan :)”

    ok.. hepi holiday.. arep balik petang ni…

    arep’s last blog post..Balik Kapong O O O Balik Kapong

    Reply

  4. Selamat hari raya KNizam! dan berhati2 di jalan raya pada hari raya, sebelum dan juga selepas raya. kalau penat tido dulu kat balai raya…

    shaxx’s last blog post..Crash and Down

    Reply

  5. aku yg extreme ni balik kelate dah petang esok ni…ko buat la post siap2, set time utk dia publish nanti…cam arep kata la, kalau xde 3G coverage, bleh jer guna WAP & GPRS, tengok ko tahap mana la sanggup melayan lembab dia tuh…. 🙂

    |1f34|-|1r3’s last blog post..TAG : Kisah aku zaman dulu kala

    Reply

  6. rasa seperti terlalu awal pula untuk mengucapkan kata-kata selamat pada hari kemenangan ini. tapi macam mana pun tetap kena faham bagi sesetengah tempat tiada liputan 3G huhu.

    selamat hari raya dan ku pohon seribu kemaafan jika ada salah kata yang menyentuh hati dari penulisan aku di blog atau diruang komen.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  7. hohoh rumah aku kat melaka, belajar kat melaka… kg mak bapak pon kat melaka gak.. hohohoh ade kaitan ke dgan post ni?? 🙄
    hoho selamat hari raya….

    topo’s last blog post..hohoho semua orang semangat nak balik raya…

    Reply

  8. alaaa… x best la kala KNizam Artwerk benti terbit post seminggu. penat la aku anggap ko sebagai Dewa Update Blog. wuuuuuuuut :mrgreen:

    Reply

  9. Salam bro nizam… erm.. sekampong ke? Pahang jugak ke??
    ekekeke~ nanti singgah ar kat Maran wokeh~ gua beraya katak kat kampung. Cuti raya dah approved selama seminggu… best giler…

    Kreuger®

    kreuger’s last blog post..Tempahan Logo – Separa Siap

    Reply

  10. amoi : hehe pahang kat felda area maran la. hehe sama la kita selamat hari raya ya. hehe :mrgreen:

    Reply

  11. kujie : safe journey back home ya 🙂

    Reply

  12. arep : hehe siap nyanyi2 ko plak ek. hehe gprs ngan edge slow nak mampos. gmail pun lembap giler. blog lagilah kan. haha 👿

    Reply

  13. shaxx : hehe semoga selamat pergi balik kampung dan kembali ke kl kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  14. life4hire : hehe perghhh jauh tuh balik kelate. selamat pulang ya 🙄

    Reply

  15. megat : hehe takdelah awal sangat kot. sebab esok last day untuk kebanyakkan orang. aku pun by ahad neh dah tak online lagi sebab kat jasin takde 3G. hehe 😥

    Reply

  16. topo : hehe ko mmg dok melaka ek. takde plak gambar2 melaka kat blog ko ek. hehe 😳

    Reply

  17. aero : hehe nanti aku buat schedule posting. tapi cam tak best plak kan sebab aku biasanyer buat live blogging. hehe slaam raya ! 😎

    Reply

  18. kreuger : hehe pahang banyak rumah sedara belah ayah. ehe 🙂

    Reply

  19. cuti2 gak bro..tp blog biar ber update..huhu
    aku pun nak minta maaf jika andai ada sepanjang kita kenal aku ada buat silap..selamat hari raya! berhati2 di jln raya…don’t drink and drive di siang hari k…sesungguh kita masih berpuasa..

    chot’s last blog post..mohon maaf…

    Reply

  20. chot : hehe untuk ko aku dah buat schedule posting 3 posts sehari. haha nantikannya…..hehe salam raye! 🙂

    Reply

  21. selamat hari raya… maaf zahir batin…
    nak duit raya!! hehhee…

    buzzybug’s last blog post..akhir puasa dan pra-raya

    Reply

  22. buzzy : hehe nanti amik la kat blog neh. heeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge