Selamat Berbuka Puasa Ya



Selamat Berbuka Puasa Ya, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Selamat Berbuka Puasa Ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Selamat Berbuka Puasa Ya

  1. selamat berbuka juga… berbuka dengan apa hari ni..??

    nikillas’s last blog post..Must Watch TV Series..

    Reply

  2. LPK! I love dorang punya mee curry! drooollll….. :up:

    shaxx’s last blog post..Need for Exercise

    Reply

  3. nikillas : hehe berbuka cendol paling power kat little penang la. hehe 🙄

    Reply

  4. app : hehe best giler la cendol tadi. hehe ❗

    Reply

  5. shaxx : hehe aku paling suka ngan cendol ngan kuetiaw seafood. perghhhhh best giler ah. haha 😕

    Reply

  6. Uiks… apa ada kat little penang cafe ni?? hehehe

    Slamat berbuka gak… 😀

    Adry’s last blog post..New theme for my page…

    Reply

  7. cam best jer penang cafe tu…selamat berbuka..

    wan wma’s last blog post..Banduan Yang Insaf

    Reply

  8. sekarang kul..5.50pg…selamat berpuasa kembali…

    wan wma’s last blog post..Banduan Yang Insaf

    Reply

  9. Little Penang kafe tu kat area mana bro? Buat la comment sikit macam dalam JJCM kat TV3 tu! Senang la kalau orang lain nak pegi! for example, the menu, the price, the specialty atau signature dish kat situ! Akak ni mmg suka JJCM! Semua nak try esp kalau ada tempat2 baru dan best!

    Myza’s last blog post..Tag Oh Tag ….. I’ve Got It Again

    Reply

  10. wan : hehe selamat berpuasa kembali ya 🙂

    Reply

  11. myza : little penang cafe neh ada banyak. yg saya makan kat klcc sebab dekat ngan melawati. hehe mmg best la charkueytiaw dia ngan cendol. perghhh superb. click kat bawah kalau nak tau lagi banyak ok. hehe ❗

    http://knizam.com/little-penang-cafe-klcc/#comments
    http://knizam.com/char-kuey-tiaw-seafood/#comments
    http://knizam.com/cendol-special-little-penang-cafe/#comments

    Reply

  12. ni little penang kat the curve ke? heheh… penah makan sekali je kat situ.

    buzzybug’s last blog post..girls’ day out kali ke berapa entah.

    Reply

  13. buzzy : hehe nope ni little penang kat klcc. dekat ngan kino. hehe 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge