Sekarang Ni Memang Musim Angin Bertiup Kencang Ke Eh ?

korang perasan ke apa yg aku perasan

sekarang neh memang angin bertiup kencang kan

dengar cerita kat bangkok pun dah sejuk ya amat

kuala lumpur pun dah kena tempiasnyer

kat melawati neh tak payah cakap la kan

memang sentiasa berangin adjer

aku check takde la plak hujan

kadang2 je lah

cuma angin memang bertiup kencang la

dan cuaca memang agak kering

make sure korang minum banyak air kosong / air suam

lupakan coke. haha

mata pun kena jaga jugak sebab banyak habuk beterbangan kan

daun2 dah mula kering

haha mcm musim luruh la plak kat sini kan.

apa2 pun mmg aku bersyukur la

sebab bila malam or siang sejuk je kan

best woooooooo. haha

masa yg paling sesuai nak main layang2 kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Sekarang Ni Memang Musim Angin Bertiup Kencang Ke Eh ?

  1. rasanya mmg musim angin kencang kot… hari2 angin kuat… panas pun angin kuat… nak hujan lagi laa kuat…

    Reply

  2. buzzy : tuh la kan. sejuk je. besttt woooo 🙂

    Reply

  3. Oklah tu. Daripada -20 kat sini. Air liur pun beku.

    Reply

  4. mmg sejuk…skrg ni mlm2 aku bukak kipas slow jek…

    Reply

  5. e51 : hehe kat sana mmg tak boleh nak challenge lah kan. sejuk nak mampos. haha 🙂

    Reply

  6. amoi : sekarnag plak mcm dah start musim panas balik. kering je kan. tengah hari panas terik 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge