Sekarang Kita Dah Boleh Buat SearchWiki Kita Sendiri ! Jom Cuba Experiment Baru from Google Neh … Hehe :)

aku baru perasan pasal benda neh tadi

tuh pun masa aku bloghop kat sini tadi

perghhhh confuse kejap aku dengan experiment neh

eh sebenarnya lama gak la confuse ok 😮

ada sapa2 paham apa sebenarnya yg google cuba nak buat ni eh ?

apa2 pun experiment neh mungkin not last long !

hehe so apa lagi.

jom la kita semua cuba ya … 😀

pergi je kat google search page…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sekarang Kita Dah Boleh Buat SearchWiki Kita Sendiri ! Jom Cuba Experiment Baru from Google Neh … Hehe :)

  1. aiyoo..xperasan pulak googleblog pon dah ada post menda yang sama..aku cuma terperasan saja..tak tau laa plak..isk..kena tambah link kredit kt googleblog nih..hehe..skali lg tutorial tak sengaja aku..hehe

    Reply

  2. adib : hehe memang dah lama kot diaoang post pasal mende neh. hehe 🙂

    Reply

  3. Search wiki tu macam best, tapi aku lagi suka guna yang biasa punye.

    Reply

  4. jimmy : la x best ke eh ? hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge