Sejuk Je Mata Memandang Kan



Sejuk Je Mata Memandang Kan, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe aku nak upah gardener la maintain front yard neh
Aku perasan ada pokok limau siot. Bukan limau sambal tapi limau mcm lime or lemon. Senang la nak masak tomyam or buat teh o ais limau kan. Hehe
Hopefully gardener dpt maintain la garden neh kan. Nak kena tanam cili padi sket. Mana la plak nak dapat daun kesum kan. Haishhhhh
Kalau ada daun kesum pasti best sebab boleh belasah asam pedas sekali. Hehe
Apa2 pun nak buat bbq kat front yard neh pun best gak rasanya, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sejuk Je Mata Memandang Kan

  1. u sure do like garden n cookin huh…haha…
    nak asam pedas ngan tomyam jugak bley bro!
    nnti da buat bbq don’t forget to ask me to join k..hiks!

    Reply

  2. dah masak tu, masak la byk2.. lepas tu jgn la lupa kat kitorang jugak! hahaa

    Reply

  3. Leh laa korang saling menziarahi.
    Hehehe!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge