Segalanya Ku Terima – Ilusi

lagu lama lagi beb ! haha

Aku yang kehilangan
Dalam diri sendiri
Terkurung dalam bayanganmu

Gelak ketawa engkau
Bagai bertahun dulu
Menyeretku ke syurga kita

Itu mimpi yang terkenang
Membuat aku terbuang
Tika memapah semangat
Yang masih ada

Cerita silam ini
Menjadi racun bisa
Dan kini aku pun melara

Terlemas di dataran
Dilambung ombak hidup
Pun aku masih menantimu

Akan tersingkapkah cinta
Yang telah sekian lama
Kita dodoikan bersama
Di mimpi ngeri

Biarpun masih tergagah
Menjulang cinta yang patah
Sebenarnya aku kesepian
Dan aku masih cinta

Diri ini penuh luka
Yang tidak akan tertutup
Meskipun ada pengganti
Seiras wajah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Segalanya Ku Terima – Ilusi

  1. :XO: best woo lagu lama… tapi letak lagu dalam post ni macam kamezaim je 🙂

    Reply

  2. aku suke lagu ni, aku suke lagu nih….
    ehehehe… aku nak sedut lagu ni pakai
    YouTube-Downloader…. sure gempak kene sedut~

    Thanks Bro~

    Kreuger®

    Reply

  3. kamezaim dgn knizam ni dua kembar ke hehe

    Reply

  4. 😀 kembar tak seiras kot zamzz 🙂

    Reply

  5. zariel : hehe tu la pasal. best wooooo lagu lama kan. hehe 🙄

    Reply

  6. kreuger : hehe sedut jangan tak sedut ya . hehe ❗

    Reply

  7. zamz : hehe eh mana tahu ek. haha 😀

    Reply

  8. zariel : haha banyak la ko. hehe 👿

    Reply

  9. Lagu ni masa Myza sekolah dulu! Lama sangat dah! tapi still sedap untuk didengar!

    Reply

  10. myza : lagu neh best kan melodi dia. simple je hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge