Sedap La Plak Lagu Nur Kasih Nyanyian Yassin Ni

best giler siot lagu yassin neh

memang dah lama aku cari mp3 neh. hehe 🙂

aku x delah fan drama nur kasih neh sangat

selalu tengok online je lah. mana sempat nak tengok kan.

dengan terawih nya lagi. selalunya masa nur kasih neh ditayangkan, aku tengah dinner pun. hehe 🙂

tapi aku respect la dengan angle camera yang cun giler dalam filem neh

walaupun drama je, tapi quality angle camera dah macam movie lah !

memang nampak sangat bersungguh nak buat drama kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Sedap La Plak Lagu Nur Kasih Nyanyian Yassin Ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.