Scene Dalam Senario The Movie – Mee Bandung ? Dah Habis…. Mee Hailam ? Dah Habis…. Habis Apa Yang Ada ! Haha :)

haha neh ada lagi satu scene paling lawak dalam senario the movie

aku dah tak hengat la which movie kan

tapi masa neh si syanie baru je lepas kemalangan ngan si apek ngan si azli

haha tension lepas buat police report terus la ke kedai si azhar sulaiman nak makan2

aku paling suka masa azhar sulaiman jawab

azhar sulaiman “yela, u tanya apa yg special, yang special mestilah habis”

haha mmg logik gak la jawapan kan. haha

sekali order punya order semua benda takde

kalau aku nak je aku hentak pelayan tuh kan. haha 🙂

semua benda takde habis tuh nak meniaga camner

kalau tak silap aku dalam senario the movie yang neh ramai star2 yang berlakon watak2 sampingan ajder

haha layan kan je lah ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Scene Dalam Senario The Movie – Mee Bandung ? Dah Habis…. Mee Hailam ? Dah Habis…. Habis Apa Yang Ada ! Haha :)

  1. hahaha yang neh memang best.. idea dia..

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : aku respect la ngan keselambaan azhar sulaiman. sempoi giler. rasa nak pelekuk adjer. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.