Sayonara World Cup 2010 South Africa, Kita Jumpa Lagi di World Cup 2014 Rio de Janerio ! YoooHooooo, Bwk Sekali VuVuZela Tau Nanti! Hehe

tu dia kita tengok plak macam mana rupanya logo world cup 2014 nanti

buat kat brazil, rio de janerio tuh beb! alah tempat aku main2 bawah pokok epal tu la

cun gak la design logo world cup 2014 brazil ni

terasa nak plan nak singgah sana la plak lepas ni. moga termakbul la nak pergi world cup 2014 kan

siapa nak ikottttttttttttt ?

click sini nak tengok details pasal world cup 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Sayonara World Cup 2010 South Africa, Kita Jumpa Lagi di World Cup 2014 Rio de Janerio ! YoooHooooo, Bwk Sekali VuVuZela Tau Nanti! Hehe

  1. RC yg ada kt logo tu ape die? release candidate?

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : copyright la tuh. hehe 🙂 registered copyright = RC hehe 🙂

    Reply

  2. RC tu maksudnya Remaja Cemerlang. Abe Nizam, op kos la I nak ikut..~ boleh? ^_^

    Reply

    KNizam Reply:

    ciknass : wahhhh nak ikut saja ko eh. hehe 🙂

    Reply

  3. cantik juga design ni…
    tak lama lagi adalah baju made in china logo wc ni

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : wah kalau ada aku nak beli la nanti kan hehe 🙂

    Reply

  4. WC kat Brazil mesti lagi menarik nanti

    Reply

    KNizam Reply:

    amirez : terasa nak pergi la nanti kan hehe 🙂

    Reply

  5. bertambah lg umur nanti. aduhai. dah 30 tahun nanti T___T

    Reply

    KNizam Reply:

    nazra : hehe kenalah isikan dengan bermanfaat tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.