Saya Sudah Gila Kopi Gloria Jeans

Live Update: 17 Jul ’10, 11.55am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu diaaaa tak lengkap kalau weekend x singgah gloria ni
bukan setakat tapau coffee siap sekali ngan tapau biji kopi
hehe ingat nak buat sekali la kopi tuh kat rumah nanti kan
suruh cook aku masak air dan aku yg bancuh
harap dia bancuh karang hancur lebur plak kopi mahal ni
mmg ketagih sior nak minum kopi ni kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Saya Sudah Gila Kopi Gloria Jeans

  1. adeh. Bikin air lioq meleleh ja.

    Reply

    KNizam Reply:

    ciknass : ni lah satu2nya international kopi yang ada tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge