Saya Sudah Gila Buku & Majalah Lagi ! Hahaha :)

saya sudah gila buku dan majalah lagi.

hahhahh dah tak tahan plak neh 🙂

setiap kali saya singgah ke mana2 kedai buku, lepas dah belek2 mesti terbeli punya. setakat neh tak pernah la plak aku jalan2 then terbelek2 buku or majalah. lepas tuh aku dengan selambanyer blah je dari kedai buku tuh. heheeh so far the culpritnyer adalah mph bookstore kat alpha angle lah. hahahaha hampeh je kan 🙂

hahahahaha dah tak boleh tahan la.

camni nak buat eh ?

giler banyak aku beli kali neh.

cam nak buat library mini pun ader. hahaha 🙂

tahun ni target nak cuti2 asean la plaks. ahaks 🙂

cantik la kolam ikan koi. nak buat satu la kat setia alam nanti 🙂

perghhhh bestnyer lepak2 kat pool yang cool kan. hehehehe 🙂

ni buku terbaru aku beli. ada lagi 20 buku belum baca. haha 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Saya Sudah Gila Buku & Majalah Lagi ! Hahaha :)

  1. Wah, you have a new website and new look. Keep it up!

    Becklee’s last blog post..Local Portuguese Food

    Reply

  2. becklee : hehehe thanks 🙂

    Reply

  3. Kalau majalah yang elok takpelah..
    Jangan majalah yang tidak elok…

    zool’s last blog post..Batu Api

    Reply

  4. zool : hehehe semuanya elok2 belaka. tapi saya risau akan cuti2 malaysia pula lepas ini dek penangan semua majalah2 tuh. hehe 🙂

    Reply

  5. BaNYAK2 tu Destinasi Asian yang paling menarek perhatianku… 😉

    zaki’s last blog post..Pasir Gudang Kite Festival is Hot!

    Reply

  6. zaki : heheheh tu la pasal. terasa nak pegi cuti2 asean la plak lepas neh. ahaks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge