saya nak hard drive yang lebih banyak…

i want more storage 🙂

aku nak pegi lowyat. nak shopping hard drive kejap. laptop aku nyer hard drive neh cam dah nak habes je kan. jangan tanya berapa capacity sekarang. huhuhuhu. so bila la nak pegi beli neh. nak yang sata jer. kalau boleh nak hitachi. i trust hitachi more than any other brand. dah setahun aku guna laptop neh.

tapi masalahnya. bila dah beli hard drive baru kena la install kesemua benda balik back to square 1 kan. hayyyioooo pakcik benci la camni. kena install windows xp, microsoft office, sap r/3, dan segala softwares yang aku ada sekarang. penat dowh. aku dah pernah buat dulu. memang haru giler. anyway still kena buat kan. uhuhuhuhu

errr korang paham ke apa yg aku ckp kat atas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “saya nak hard drive yang lebih banyak…

  1. Paham, cikgu. hehehe, setiap kali bila fikirkan kena reformat nie, mmg memeningkan, kena list down apa software yg nak, kadang2 ada yg dah takde, ada yg diaorg install segala macam program, then kena buat balik setting2 yg biasa digunakan. Nampaknya inilah yg gua terpaksa hadapi tak lama lagi sebab PC nie dah buat hal dah, suspect ada bad sector dah….

    Reply

  2. laman : memang tak hassle free kan. 🙂

    Reply

  3. Pingback: samsung sata hdd 160gb. yahoooooo! « KNizam Artwerk

  4. Beli lar HDD 1 Tera ke??? Heheh..

    X-FaR’s last blog post..Raya Eve, What’s That???

    Reply

  5. xfar : hehe nak carik la 1tb tuh nanti. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge