saya hangin ngan hp pavillion

masa saya membeli laptop bulan ogos lepas, puas saya bertekak dengan tokei kedai yang saya nakkan windows xp pro dan hard disk yang sekurang2nya 200gb. sekali hp tak keluarkan lagi da.

terpaksalah saya berpuas hati dengan hard disk 100gb sahaja. sekali dapat plak windows xp home. laptop hp pavillion saya dipasarkan sebagai entertainment pc dan bukannya business pc. terpaksalah saya menahan nafsu untuk memiliki windows xp pro. home pun home lah kan 🙂

ni ada ad terbaru daripada hp pavilion. dah la ada windows vista. ada plak 320gb hard disk.

manalah saya tak hangin kan! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge