saya benci dengan tandas di klcc

benci la aku ngan tandas klcc. kenapa la klcc punya tandas camtu eh? selamba pakai jet washer. buat la paip biasa. aku tengok kalau pakai jet washer still jugak lantai basah. kalau dekat plus highway rnr tu pakai paip biasa je tapi tahap kebersihan dengan kekeringan yang ok jer aku tengok. bolehlah dipujikan. kalau pakai jet washer yang power ok la jugak. ini jet washer yang sungguh hampeh. tekanan sikit giler. nak menyatinja pun tak selesa. aku sanggup menapak ke kl convention centre semata2 untuk menyahtinja sahaja. aku benci la ngan tandas kat situ. tolongla somebody buat sesuatu. 🙁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge