saya ada satu problem petang ini….

masih ingat akan sony ericsson k810i yang saya beli hari itu?

saya beli sekali dengan 2gb sony micro stick, besar giler storage dia kan….

saya juga ada perasan yg built in internal memory card dalam 68mb sahaja

masalah saya ialah semua sms masuk dalam card yg 68mb menjadikan mailbox sms saya sentiasa penuh. jenuh la saya setiap sebulan nak kosongkan sms box je kejenyer kan. kuasa la haku. hahahahaaha

camner nak setkan handphone ni supaya semua sms box masuk dalam memory card yang 2gb tu eh?

puas saya godek2 siny ericsson neh. x jumpa apa2 clue pun.

saya blues clues la sekarang neh

terima kasih. jumpa lagi 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “saya ada satu problem petang ini….

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Bye-Bye 2008 to Sony Ericsson K810i, Welcome 2009 to Nokia e71 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.