saya ada satu problem petang ini….

masih ingat akan sony ericsson k810i yang saya beli hari itu?

saya beli sekali dengan 2gb sony micro stick, besar giler storage dia kan….

saya juga ada perasan yg built in internal memory card dalam 68mb sahaja

masalah saya ialah semua sms masuk dalam card yg 68mb menjadikan mailbox sms saya sentiasa penuh. jenuh la saya setiap sebulan nak kosongkan sms box je kejenyer kan. kuasa la haku. hahahahaaha

camner nak setkan handphone ni supaya semua sms box masuk dalam memory card yang 2gb tu eh?

puas saya godek2 siny ericsson neh. x jumpa apa2 clue pun.

saya blues clues la sekarang neh

terima kasih. jumpa lagi 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “saya ada satu problem petang ini….

  1. aishah : mmg la suka sms tapi x menjawab isu sebenar la. hehehheeh 🙂

    Reply

  2. encik ni sorang yang suka sms ni. betul tak? 🙂

    Reply

  3. p/s : ni pun tak menjawab soalan jugak. kenapa ur answer keluar dulu daripada soalan saya? owh, saya dah timbulkan persoalan di sini…
    peace. 😉

    Reply

  4. nizam, SonyEricsson mmg tak bole. unless kalau pakai symbian based mcm P series.

    aku ade W800 gak. tak leh nak jolok dlm memory stick duo.

    dulu aku pakai ngage, dekat 2000 sms aku simpan. pastu bole plak transfer kt pc for future reference.

    pendek kate.. mmg tak bole. cube try cari 3rd party software.

    Reply

  5. aishah : ahahahh wordpress sudah gila 🙂

    edwin : la yeke. chehhh baru hengat nak simpan 2gb sms. hehehehehe 🙂

    Reply

  6. 2gb SMS? nak simpan 2Gb porn pon dh agak confidential.. ni kan plak sms.. peace 😉

    Reply

  7. uish… jgn diamalkan pon pon…
    serious tak blh? walaupun try kat memory status? or option somewhere…???

    Reply

  8. edwin : hahaah ish ish ish saya berpuasa. ahahahhaha 🙂

    kawaii : ada sesaper ader solution selain 3rd party installer?

    Reply

  9. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Bye-Bye 2008 to Sony Ericsson K810i, Welcome 2009 to Nokia e71 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge