Saujana Memandang di Daman e Koh

Petang sempat singgah ke margalla hills nak makan2 sekali
Mula2 singgah ke Pir Sohawa. Melantak kat atas tuh, cuaca mula2 panas pastu terus sejuk giler
Then turun ke Daman e Koh, nak menyaksikan pemandangan bandaraya islamabad dari atas bukit neh. Hehe
Memang saujana mata memandang
Sekarang tengah dry season so tak nampak sangat town islamabad neh
Dijangkakan tak lama lagi akan hujan pastu akan terus winter
Memang akan sejuk giler, dah nama pun winter kan
Suhu mmg below 0 celcius, dan aku belum beli winter cloth pun lagi. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Saujana Memandang di Daman e Koh

  1. Ijam, baik beli skarang! Nanti harga dia jadi semakin mahal..

    Reply

  2. Baik beli sekarang, sediakan winter clothing sebelum salji turun hehehe, bukannya sedikan payung sebelum hujan tau! Kat Malaysis ni, dah mula banjir, hutan tiap2 petang! Baju nak kering pun payah!

    Reply

  3. Nk tunggu musim sampai dolu kaa
    baru nak beli baju tuh??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.