Saujana Mata Memandang, Pemandangan Jauh Ke Arah Pergunungan Azad Kashmir (Himalaya) Yang Dilitupi Salji

siapalah yang tak teruja dapat menikmati pemandangan indah sebegini kan

memang saujana mata memandang. suasana yang sungguh mendamaikan

tak pernah aku dapat view mcm ni sebelum ni. hehe ๐Ÿ™‚

direct from your hotel room. mmg superb la kan. bangun pagi terus nampak view mcm ni

click sini kalau nak view yang lebih besar. seluas pandangan mata

yang pasti aku mmg akan kembali la ke resort neh nak tengok view ni lagi

jalan ke resort agak bahaya juga dengan tanah runtuh, salji yang belum mencair walau seminggu berlalu

tuh belum hujan lebat lagi. surelah akan lagi banyak tanha runtuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

kalau salji tebal sangat pun x leh nak pergi ke resort ni tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Saujana Mata Memandang, Pemandangan Jauh Ke Arah Pergunungan Azad Kashmir (Himalaya) Yang Dilitupi Salji

  1. Subhanallah..cantiknya..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : mmg cantek kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. ni dari hotel room!!!
    giler laa..
    mesti mahal hotel tu utk view camni..

    Reply

    KNizam Reply:

    jaws : xde la mahal mana. mahal lagi hotel kat kl nun. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. lupa nak bagitau. kalau x nak stay hotel ni nak amik gambar je pun ok. cuma kena bayar 200rupees la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. nak pergi jenguk jugak laa kat sanaaaa…

    Reply

    KNizam Reply:

    abdfatah : hehe datanglah sini. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. nak minum teh ais takpayah taruk ais,dah sejuk! haha

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe boleh buat abc sekali tau. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. sejuk mata terpandang.sejuk lagi kalau terlena.hehehe……

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe best wooooo view mcm ni pepagi kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Wah cantiknya…time2 panas hati ke..panas baran ke boleh tengok view or photo ni sure cool…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe tu la kan. summer nanti nak datang sini lagi. bila semua rumput dah kembali hijau hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. LAUTAN HIDUP DI KASMIRI POINT

    Jajaran gunung
    Bagaikan lautan biru
    mengalun-alun gelombang
    dari sekecil riak menjadi ombak ganas
    mengoleng-oleng sampan kehidupan
    seorang perantau
    terdampar di pantai resah
    menghitung untung nasib
    memuhasabah qada dan qadar
    bilakah perjalanan ini akan terhenti
    pada check point terakhir.

    Reply

    KNizam Reply:

    zainal : wahhhh mcm syahdu pula bait2nyer hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Cantiklaaaa….Macam belakang rumah saya je…….

    Reply

    KNizam Reply:

    zul :wahhhh kat mana rumah tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Hai zulxxx, biar betul ni..Boleh le kita orang semua gi nemgok sana…tak perlu gi Pakistan..hehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    zainal : tu la kan. buat potluck sekali nanti hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge