Saujana Mata Memandang Kashmir Point

Live Update: 20 Feb ’10, 1.13pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

MasyaAllah pemandangan yg sungguh cantik kan, memang saujana mata memandang
Seluas pandangan, selaut pengalaman, setinggi pergunungan
Memang puas dapat memandang ke snow cap mountain mengadap kashmir yang cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Saujana Mata Memandang Kashmir Point

  1. MasyaAllah cantiknya…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : mmg menakjubkan. memang terpaku kejap. hehe 🙂

    Reply

  2. Subhanallah~

    Reply

    KNizam Reply:

    julia : mmg saujana mata memandang kan. hehe 🙂

    Reply

  3. fuiiiiiiiyooooooooooooooooo lawanye.

    Reply

    KNizam Reply:

    man : hehe mmg serius lawa kan. hehe 🙂

    Reply

  4. bro lepas ni kene tangkap SLR la. rugi la macam ni.
    aku cadang nak rembat bulan 4 ni kot. sekarang tadek sen. tunggu bonus hehehe~

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha tu la kan. mmg wajib la angkat dslr sebelum aku singgah ke northern pakistan. hehe bulky la beg aku lepas ni. hehe 🙂

    Reply

  5. beli jangan tak beli bro. aku nak beli dalam mase terdekat ni mungkin tidak ah. peruntukan untuk baby. tengok ah bonus. kalau cantek… memang nak rembat. tapi untuk beginer dah cukup la. itupon kalau ade lebih beli barang baby.. hehe.

    P/S: hobi yang mahal. tapi agak puas hati tuuuu~

    Reply

    KNizam Reply:

    man : cuma satu je la. pasal bulky sangat la nanti. pastu sure kena bawak digicam gak kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Salam bro..

    Cantiknya….

    Reply

    KNizam Reply:

    atikah : ngadap snow cap mountain mmg cantik kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge