Saujana Mata Memandang Di Seri Paye Meadows, Shogran at Pakistan

Live Update: 30 May ’10, 8.51pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku dah penat, x larat nak drive pun
korang amik gambar satu ni dulu la ok
ni pemandangan ke arah malika parbat
dari seri paye meadows at shogran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Saujana Mata Memandang Di Seri Paye Meadows, Shogran at Pakistan

  1. cantiknya…

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : yep mmmg cantek tapi nak naik tu pakai rusty jeep. mmg pening hehe 🙂

    Reply

  2. cantiknya . . . sejuk mata memandang

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep mmg best woooo pemandangan kat sini. ngadap meadows plak tu kan hehe 🙂

    Reply

  3. fuyohh.. langit biru dan cerah ghitewww

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe timing kena cun wooooo hehe 🙂

    Reply

  4. Cantik! Teringat kenangan melepak petang-petang di Bam, Iran tengok snow capped mountains di kejauhan.

    Reply

    KNizam Reply:

    doc : wahhhh sama ek view. ada gambar ke eh ?

    Reply

  5. Cantik sungguh ciptaan Allah

    Reply

    KNizam Reply:

    denai : yep mmg cantik. nak naik ni siksa woooo hehe 🙂

    Reply

  6. cun gile..sayup2 mata memandang

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : hehe mmg best wooooo hehe 🙂

    Reply

  7. kalau bukan sebab bom ngebom kat pakistan, boleh je buat mighty duck’s cup kat sana. power sikit, lawan PIA etc heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : lawan national team la hehe 🙂

    Reply

  8. pi honeymoon ok juga nie . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : jgn lupa jemput masa nak makan nasi minyak ya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.