Satu Lagi Buku Karangan Cikgu Norbi – Gurukah Aku…. Atau ?

aku hengat lagi aku pergi pesta buku antarabangsa kl dulu

sekitar tahun 2006 kot rasanya

aku melilau dengan adik aku tak tahu nak beli buku apa

adik aku dengan selamba pi beli buku grand theft auto !

haha banyak2 buku, game book yang mahal neh jugak dia nak beli

nak belajar selok belok game tuh katanya. haha

so masa aku singgah kat satu kedai buku neh

aku ternampak buku mcm kat atas neh

yep tajuk buku je mcm pasal makanan kan

haha favourite masakan aku plak tuh. hehe

sapa nak beli click sini ya

memang aku terus beli lah buku neh…. dan terus baca

tak sampai 2 jam dah habis ! hehe best wooooooooooo

cerita neh pasal guru besar yang ingin mencurahkan pengalaman dia pasal profesion guru

memang best penceritaan buku neh

best baca neh. aku suka la. haha tralalalalaaaaa

kali neh cikgu norbi kembali dengan buku baru

macam yang kat bawah neh

kalau nak beli click sini plak

macam best je kan buku neh

dah masuk senarai buku2 yang aku kena beli 2009 neh !

haha siaplah ko kedai buku

akan ku terjah esok untuk memborong buku neh

p/s – bila la aku nak boleh tulis buku eh ?

korang camner ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Satu Lagi Buku Karangan Cikgu Norbi – Gurukah Aku…. Atau ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.