Satellite TV Mmg Boleh Langgan Kat Sini

Live Update: 30 Dec ’09, 2.38pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe kat sini mmg boleh langgan satellite tv
Bagi yang nak la kan
Aku ada gak la tanya whether dapat ke idak tv malaysia
Dapat tv1 je. Yg lain x dapat
Kalau dapat semua tv malaysia maunyer aku amik sekali satellite tv neh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Satellite TV Mmg Boleh Langgan Kat Sini

  1. Cakap pasal satelite atas bumbung rumah ni..
    teringat la plak kakak aku kat Jordan,
    dia kata ada beribu-ribu channel dapat tengok..
    lupa plak nak tanya pasal tv Malaysia..hua3

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : hehe sini x dapat la tv malaysia. benci betul hehe 🙂

    Reply

  2. ok lah juga dapat TV1, boleh lepaskan rinduuuu . . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : nak tv lain gak ok. hehe 🙂

    Reply

  3. pesal semua pict ko skrg nie bersalji arr? tak baik tipu taw.. tau ler ko kat sana kering kontang… akakakaka

    Reply

    KNizam Reply:

    garfique : hehe kan ke sekarang neh winter kat sini. hehe 🙂

    Reply

  4. WordPress ada plugin untuk turunkan salji.. Tp kena pkai background gelap skit baru nmpak.. =)

    Reply

    KNizam Reply:

    kertaz : yep mmg pakai plugin adjer neh hehe 🙂

    Reply

  5. satellite tv has got to be one of the best inventions that we humans enjoy, ,,.

    Reply

  6. sati info menarik ni.
    boleh aku terjah ke pakistan.hehe..

    Reply

  7. Pingback: Blogger 2008 dalam kenangan | Ali-alridha.com/blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.