SAP New Course Deliver Method – Virtual Classroom – June 2009 : SAP Pun Kena Masalah Ekonomi Global OK !

hehe aku dapat email neh from sap malaysia

though aku dah takde kaitan ngan sap lagi. huhu

biasanya aku akan pergi course sap every 3 months sekali lah kot

banyak lagi sebenarnya pasal sap yang aku tak tahu

especially module aku lah kan FI/CO/AR/SD etc etc hehe 🙂

serius. class dia x murah ok. satu hari sap malaysia akan charge rm1,200 ok 🙂

memang mahal. bayangkanlah aku ada pergi class 5 days terus

lebam aku masa tuh. haha

biasanya class akan dibuat di sap malaysia di kompleks antarabangsa, jln sultan ismail

– – – – –

kali neh aku tengok sap dah start banyakkan virtual classroom

mungkin sebab client dia banyak yang terkesan dengan masalah ekonomi global agaknya

tuh yang nak jimatkan duit company, buat class secara maya karin sahajalah kan. hehe 🙂

ada sapa2 familiar dengan sap selain sap maestro encik blogger azwan hadzree ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “SAP New Course Deliver Method – Virtual Classroom – June 2009 : SAP Pun Kena Masalah Ekonomi Global OK !

  1. aik nak rujuk balik ke hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha dem u. haha 🙂

    Reply

  2. Leh tahan gaji ni ada SAP.

    Reply

    KNizam Reply:

    inertz : hehe mcm consultant la jugak kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge