SAP Logistics & Supply Chain Management 2009 !

i am still rindu la ngan benda neh

haha not sure why.

miss the configuration.

miss the numbers la :mrgreen:

miss the tower-life lah ! aisey :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “SAP Logistics & Supply Chain Management 2009 !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Supply Chain Mgmt? apetu? huhu.. (macam penah ku blaja je..) kui3

    Reply

  3. eh,ajaib! komen saya da tak masuk spam la pulak kali ni 😎

    Reply

  4. hehe..jd functional la bro…
    gaji masyukkkkk :XO:

    amoi’s last blog post..Dr Mohamed Osman Abdul Hamid buat akuan bersumpah

    Reply

  5. ixora : hehe tu terms dalam module sap lah. hehe :mrgreen:

    Reply

  6. amoi : hehe nak jadi manager je lah senang sket keje. haha :confusedlot:

    Reply

  7. ixora : akismet dah betulkan kot. hehe 🙄

    Reply

  8. APP dulu pernah jadi core user masa implementation kat ofis lama. Setahun rasanya nak implement tu, dari mula hingga go live. N i was in the FICO. Lepas je go live, APP pun berenti kerja… huhu, SAP, Selalu Ada Problem.. 😀

    AkakPokPek’s last blog post..MORE TIPS ON FUEL SAVING – IMPROVE YOUR GAS MILAGE

    Reply

  9. app : hehe selamba la kutuks sap plaks. ahaks ➡

    Reply

  10. Kwang3, jangan mara… asben APP pun buat SAP gak, dah more than 10 years!! Makan, tidur, jalan, semua SAP. 😎

    AkakPokPek’s last blog post..MORE TIPS ON FUEL SAVING – IMPROVE YOUR GAS MILAGE

    Reply

  11. app : hehe dah macam famili sap gitu 👿

    Reply

  12. SAP = Suffer and Pain
    hehe… :mrgreen:

    amoi’s last blog post..Charity Durian Festival

    Reply

  13. 2 bulan aje lagi tinggal sebelum projek habis

    azwanhadzree’s last blog post..Glossy Icons Set

    Reply

  14. amoi : hehe long time suffering neh. hehe 🙂

    Reply

  15. azwan : hehe lepas ni project mana bro ? sweden or germany kah ? haha 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge